A ja Kyle'a popieram w poszukiwaniach.. może to już ten wiek? Mnie też coś w ten deseń chodzi ostatnio po głowie. Bądź co bądź - jest to klasyka imo, kontrowersyjna ale..
Ta "5" na miejscu trzecim pokazana robi dobre wrażenie. Ale też szukałbym raczej coś w kwarcu.
Kibicuję, śledzę wątek i kto wie co się urodzi...
Szymon [Usunięty]
#32 Wysłany: 2013-01-27, 20:34
Bibliotek@rz,
Bardzo ładny Ci on - ten orient. Aż chyba na Wishlistę pójdzie
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-01-27, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Niektóre ładne, niektórych to bym w zyciu kijem nie tknął
Mewka podpisana miliard razy na tarczy do nie nie gada totalnie. Ale jest jeszcze kilka partyjnych marek które wyglądają całkiek fajnie
No i rozbroiły mnie zegarki Handlove. Znaczy się na sprzedaż ?
Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 26 Wrz 2012 Posty: 1308 Skąd: NGC 7293
#39 Wysłany: 2013-01-28, 21:11
Kto akceptuje w zegarku nutę biżuteryjną w granicach dobrego smaku i elegancji to styl rolex datejust z geometrycznym bezelem jest odpowiedzią na to zapotrzebowanie. Wieloletnia popularność datejust (głównie stalowego) dowodzi, że udało się stworzyć projekt skończony w zgodzie z powyższym. Kto może sobie pozwolić to się nie rozdrabnia. A inni testują wcześniej np. bicolor Seiko.
Zwracam uwagę na bransolety. W Seiko 5 i w Oriencie jest blaszana, z boku widać gięcia. W kwarcach Seiko, tych obecnie dostępnych jak i z lat 80tych i 90tych jest trochę lepiej bo ogniwa zewnętrzne i ten rządek całkowicie środkowy jest z pełnych ogniw. To wygląda znacznie lepiej.