Kumotrowie, zastanawiam się nad zakupem chińskiego czasomierza: http://www.ebay.com/itm/P...=item3a6b5190ce
Zna ktoś ten werk? Jak długo pożyje? Może zna ktoś jakiegoś zaufanego sprzedawcę, który ma to po normalnej cenie? Albo jakieś info o sprzedawcy z aukcji z linki powyżej?
Wasze zdrowie!
Aaaaaaaaaaaaaaaa..................... kilka dni , ale obserwuję ten zegarek od dawna.
Taki jak ja mam to jest model który został zegarkiem forumowym bodajże 2 lata temu.
NIKT o nim złego słowa nie powiedział , same pochwały
To niestety, nie do końca jest prawda, na forum są negatywne opinie o tym zegarku.
Polecam go, oczywiście, mam i jestem panzadowolony Co widać na załączonym obrazku:
Warto też zwrócić uwagę, że ten zegarek występuje w różnych wersjach kolorystycznych, choć najłatwiej dostępne są trzy najbardziej popularne
_________________ John Smith
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2013-02-02, 20:42, w całości zmieniany 2 razy
Bo cholera się zastanawiam troszkę, ale ta tarcza mi tandetnie wygląda, no i chyba nieświecąca jest w dodatku (tzn. indeksy, choć parnishop twierdzi, że świecą). Wszystkie ładniejsze z cienkimi "radiomirowymi" uszami i kalifornijską tarczą z kolei 47 mm mają, co mnie odrzuca (to 45 z linku to już i tak o 5 mm za dużo).
[ Dodano: 2013-02-05, 15:10 ]
nikt nie miał takiego sprzęta?
Ostatnio zmieniony przez hrabia 2013-02-04, 01:02, w całości zmieniany 4 razy