Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#1 Wysłany: 2013-02-12, 20:21 Certina DS-1
Chodzi mi ten model po glowie dluzszy czas. I raz mam na mysli czarna a innym razem biala.
Czarna taka bardziej uniwersalna sportowa/casual ale z drugiej strony do bialej mozna dokupic pasek i od bidy mamy garniturowca a i sama w sobie tez nie jest brzydka.
A wam ktora bardziej podchodzi.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#11 Wysłany: 2013-02-12, 20:42
Ja obecnie sklaniam sie do bialej, tylko szkoda ze ona malo popularna bo sobie wymyslilem ze moze przyoszczedzic i kupic uzywke (zawsze pare stowek zostanie w kieszeni)
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#13 Wysłany: 2013-02-12, 20:44
Ptaku napisał/a:
Limitka jest ladna ale po mojemu nie warta az takiej roznicy cenowej (tutaj pewnie sie naraze na lincz).
Poza tym lubie kajdany wiec jak bede bral to na bransie. Czarna z psakiem wyglada tak jakos za powaznie.
Podzielam Twoje zdanie a'propo ceny limitki. Bier czarną - sam się wahałem między Le Lociem a DS-1 czarną właśnie. O ile biały Le Locle bardziej mi się widzi niż czarny, o tyle Certinka jest tylko w jednym słusznym kolorze