Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35118 Skąd: Polska Pd. B
#33 Wysłany: 2013-02-10, 00:17
Tylko nie czerwony - piaskowy rządzi IMHO
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#34 Wysłany: 2013-02-10, 00:30
Dzięki za szeroki odzew
Ale dalej nic nie wiem
W zasadzie jestem bardzo mocno zdecydowany na czerwonego, a brałbym pewnie piaskowego, gdybym tylko gdzieś go znalazł
Większego nie chcę, wydaje mi się że na mojej "muskularnej" łapce 16,5 ten będzie świetnie wyglądał.
Drogie nie są, tylko że z hameryki, więc pewnie dojdą niespodziewane wydatki Więc może wezmę dwa, patriotycznie biało-czerwono tj. czerwony i srebrny i najwyżej jeden trafi na bazarek?
Tylko że ja jeszcze przez miesiąc nic na bazarku nie mogę wystawić!
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Z tych co pokazałeś chyba brałbym czerwony.
Brałem ze Stanów tak jak i Woytec60. Ja, i z tego co pamiętam Woytec60 też, nie mieliśmy dodatkowych kosztów więc może ta dobra passa obejmie i Ciebie
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ewamilewski [Usunięty]
#44 Wysłany: 2013-02-26, 13:35
Tylko i wyłącznie biały. Czerwony w ogóle nie pasuje do tego typu koperty. Piaskowy? ...