pilna sprawa. Czy któryś z Kumotrów mieszka może na stałe za zachodnią granicą? Chciałbym wziąć udział w aukcji, ale wysyłka tylko na terenie Niemczech.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Do rybaka o rok za pozno, jak mieszkalem przy granicy, to pomagalem ludziskom, teraz juz nie - za duzo rzeczy mi ginelo, jak wysylalem z Niemiec do Polski.
terenie Niemiec, terenie Niemiec, terenie Niemiec / w Niemczech, w Niemczech, w Niemczech
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-02-23, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#6 Wysłany: 2013-02-23, 21:24
Może po prostu napisz do człowieka i zgodzi się wysłać do Polski? A jak od razu sie nie zgodzi, to korumpuj
Ostatni Ingersolla kupiłem od takiego co tez tylko do Niemiec chciał wysyłać, ale po paru konkretnych argumentach znalazł sposób żeby wysłać za 15 jurków
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#8 Wysłany: 2013-02-24, 01:06
To nie bierz - szukaj dalej
Z Niemiec do Polski nie wysyła - też coś
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#9 Wysłany: 2013-02-24, 01:29
To skorzystaj z pośrednika... w Japonii mało kto wysyła do Europy... tam nawet do USA ciężko z wysyłką i nawet amerykańcy korzystają z tego typu uług.
Wiafomo wyjdzie drożej... ale często i tak warto