Bez obrazy Tomku, ale to trochę głupota imo... za 10$ to nawet średniego paska się nie kupi, a co dopiero średniej bransolety i to w dodatku pasującej, a co dopiero fajnej, pasującej bransolety.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
No tak, pasek dopasujesz w razie czego, bransolety nie bardzo. Dlatego zawsze kiedy jest możliwość i różnica w cenie nie poraża, staram się kupować wersję na kajdanie Tym bardziej, że czytałem opinie, że bransoleta w Bułce jest bardzo dobra
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-02-23, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
Iks, nie wiem jaka jest w "Precioniście", natomiast macałem bransę od Accutron'a i nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia, wręcz wydała mi się identyczna jak przy Alpha'h Date Pointer'ach, Pointer Date'ach czy jak je tam zwał
Niemniej - zawsze łatwiej ją sprzedać innemu posiadaczowi Bulovy, niż dokupić.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-23, 23:55, w całości zmieniany 1 raz
Tomek, ale z czym masz problem? Zegarek jest bardzo specyficzny, więc długo u Iksa nie poleży. Ustaw się w kolejce po bransę, a Iks sprzeda na pasku. Wilk będzie syty i owca cała.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#73 Wysłany: 2013-02-24, 10:04
Powiem wam, że mi lekko przeszedł... W sumie chyba dobrze, że nie kliknąłem jak był pierwszy rzut na amazonie. Coś mi mówiło, że to może nie do końca to... Zegar niezmiernie ciekawy i wygląda na świetnie wykonany, do tego ta płynąca sekunda jednak coś mnie powstrzymało. Może jak na zlocie zobaczę to zmienię zdanie.