Pies czy kot?: kot Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 694 Skąd: Radomsko
#1 Wysłany: 2013-03-14, 13:40
A ja sie dolacze, bo tez wiosna zaglada mi do okien, a ja nie mam co na siebie wlozyc
Tylko, ze wolalbym cos:
- pepsi,
- rozmiar do 42mm,
- wyglad standardowego nurasa (SKX i pochodne)
- quartz (no chyba ze tani, aczkolwiek sprawny i niezawodny automat, ale Wostoka w takich kolorach nie znalazlem )
- 100-200M
- kwota do 100$.
Przeszukalem pol Internetu i - tak zwana przyslowiowa "dulpa". Rozmyslalem nad Kazikiem MDV, ale nie maja w takich kolorach. Widzial ktos jakis wynalazek o tych parametrach?
A ja sie dolacze, bo tez wiosna zaglada mi do okien, a ja nie mam co na siebie wlozyc
Tylko, ze wolalbym cos:
- pepsi,
- rozmiar do 42mm,
- quartz (no chyba ze tani, aczkolwiek sprawny i niezawodny automat, ale Wostoka w takich kolorach nie znalazlem )
- 100-200M
- kwota do 100$.
Przeszukalem pol Internetu i - tak zwana przyslowiowa "dulpa". Rozmyslalem nad Kazikiem MDV, ale nie maja w takich kolorach. Widzial ktos jakis wynalazek o tych parametrach?
Zaraz Cię zbanuje kolega Michał, bo to wątek o pomarańczy.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-03-14, 13:46, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 19 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Lis 2012 Posty: 6680 Skąd: North
#4 Wysłany: 2013-03-14, 13:48
adventure napisał/a:
Tylko, ze wolalbym cos:
- pepsi,
- rozmiar do 42mm,
- 100-200M
- kwota do 100$.
Upoluj sobie coś, spokojnie z wysyłką zmieścisz się w 102$ - mówię o Seiko 7002 i Citku Promasterze 200M, ostatnio poszedł za 91$