Pies czy kot?: kot Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 694 Skąd: Radomsko
#34 Wysłany: 2013-03-18, 21:01
Szkoda że Monsterów nie ma w tym ichniejszym japońskograntowym kolorze
A jak nie ma, no to czarny. Ten pomarańczowy gdziaś siakiś takiś niepomarańczowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#35 Wysłany: 2013-03-18, 21:10
adventure napisał/a:
Szkoda że Monsterów nie ma w tym ichniejszym japońskograntowym kolorze
A jak nie ma, no to czarny. Ten pomarańczowy gdziaś siakiś takiś niepomarańczowy
A co to za kolor japońskograntowy? Kolejna limita, możesz linknąć?
PS
Żeby nie było, że szpam i off: jak dla mnie Monsterek to w wersji black - zaraz klikam ankietę
emster [Usunięty]
#36 Wysłany: 2013-03-18, 21:14
Jazz- napisał/a:
Pisałem im, ale też oni sami z automatu zaniżają i wysyłają jako gift. Ja chciałem mieć pewność więc na każdym kroku przypominałem .
A jak wygląda kwestia ewentualnych prób odzyskania kasy (rozumiem, że ubezpieczenie do zadeklarowanej wartości) w przypadku zaginięcia zegara w drodze?
A jak wygląda kwestia ewentualnych prób odzyskania kasy (rozumiem, że ubezpieczenie do zadeklarowanej wartości) w przypadku zaginięcia zegara w drodze?
Mnie oddali bez gadania i jeszcze dali zniżkę (niewielką bo niewielką, ale zawsze) na kolejny zakup, a zegarek był za ponad 200$ Choć z drugiej strony, mogli go po prostu nie wysłać, w tym sklepie dosyć często zdarzają się niezaktualizowane stany magazynowe.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 5 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 694 Skąd: Radomsko
#38 Wysłany: 2013-03-18, 21:29
Hogg napisał/a:
A co to za kolor japońskograntowy? Kolejna limita, możesz linknąć?
PS
Żeby nie było, że szpam i off: jak dla mnie Monsterek to w wersji black - zaraz klikam ankietę
Japońskogranatowy to taki jaki do Mako i Sumo dawają. Czy innych SKX009. No podoba mi się
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#39 Wysłany: 2013-03-18, 22:20
Na gorąco: właśnie kliknąłem czarnego Monsterka na wspomnianej stronce. Na kajdanie Pach sobie uszyję Dla zainteresowanych: przelew normalnie bankowy, nie PayPal - jest tam taka opcja. Dam znać co i jak dalej.
PS
Oficjalne podziękowania za pomoc dla kumotra Ptaku Brawo, bo wytrzymał moje kwękanie na PW
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Lut 2013 Posty: 362 Skąd: KRK
#41 Wysłany: 2013-03-18, 23:31
Oczywiście że pomarańczka - w realu jest niesamowity. Kupowałem w http://mywatcheshub.com/. Wysyłka ekspresowa nistety Vincent się przyczepił ale tylko od zadeklarowanej wartości 70$ także do przeżycia. Zegarek genialny!
Przeglądam fotki w stosownym wątku i jak patrzę na to co kliknął Maro66 czy GrzecH to znowu chce czarnego.
Niezdecydowanie to moja największa wada
Edit:
Myślę, że teraz wybór padnie na czarnego. Wydaje się bardziej uniwersalny. Do tego zawsze chciałem mieć Seiko z czarnym datownikiem
W lepszych czasach przyjdzie pora na pomarańczę. Żałuje, że nie mam możliwości zobaczyć tych zegarków na żywo. Orange faktycznie wydaje się bardziej marchewkowy niż pomarańczowy. A to dla mnie jest problem.
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-03-19, 00:50, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#43 Wysłany: 2013-03-19, 05:00
Bieri dwa a co tam jak sie nie mozesz zdecydowac ja jak miałem faze na big mako a nie mogłem sie zdecydowac to miałem trzy to sa zegary łatwo odsprzedawalne tak wiec nie ma problemu
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-03-19, 05:01, w całości zmieniany 1 raz