Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#35 Wysłany: 2013-03-20, 22:48
Z_bych tylko że ten czarny citek może nie mieć zakręcanej koronki w przeciwieństwie do np. wersji brązowej którą też miałem w łapach - ja taki mam i niestety raz zaparował.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#37 Wysłany: 2013-03-20, 23:00
własnie o tym pisze - brązowa miała zakręcaną a czarna nie ma - mam ją w szufladzie nie wiem tylko czy wszystkie czarne tak mają - może coś zmodyfikowali bo brak zakręcenia koronki to jednak imo lekki fejk
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
własnie o tym pisze - brązowa miała zakręcaną a czarna nie ma - mam ją w szufladzie nie wiem tylko czy wszystkie czarne tak mają - może coś zmodyfikowali bo brak zakręcenia koronki to jednak imo lekki fejk
Już Ci kilka razy mówiłem, imo to jest fejk, nie wierzę w dwa różne wypusty tych Citizenów, tym bardziej, że piszesz, że zaparował..
Miałem dwa takie, jeden całkiem czarny, drugi z białym ringiem, kupione w dwóch różnych miejscach na świecie, oba miały zakręcane koronki.
Woytec60 [Usunięty]
#40 Wysłany: 2013-03-21, 09:02
Ciniol napisał/a:
A na tarczy też WR200?
Jeśli tak, to musi mieć zakręcaną koronkę.
Albo rzeczywiście fejk...
Szymon [Usunięty]
#41 Wysłany: 2013-03-21, 09:36
Woytec60 napisał/a:
Ciniol napisał/a:
A na tarczy też WR200?
WR 200 bez zakręcanej koronki to chyba tylko w G-shockach - tych co koronki nie mają.
Musi Ciniola orżnęli i mu bubla sprzedali.
maciek [Usunięty]
#42 Wysłany: 2013-03-21, 09:40
Są chyba jakieś Mido i Fortisy z wr200m bez zakręcanej koronki.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-03-21, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
Szymon [Usunięty]
#43 Wysłany: 2013-03-21, 10:16
maciek napisał/a:
Ale pewnie nie zaparowują
maciek [Usunięty]
#44 Wysłany: 2013-03-21, 10:34
Szajmon napisał/a:
maciek napisał/a:
Ale pewnie nie zaparowują
Zależy kto będzie nurkował, jak Ciniolek, to kto wie...
Woytec60 [Usunięty]
#45 Wysłany: 2013-03-21, 11:11
Trzeba by mu test test ogórkowy zrobić, temu najthałku