Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#36 Wysłany: 2013-03-22, 16:11
Najlepszą cenę na Bambino miał sklep Creationwatches.
Jest jeszcze sprzedawca na Zatoce, który ma na jednej aukcji wszystkie modele Bambino w cenie wyższej o ok. $20 od Creation. Trzeba sobie poszukać
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#37 Wysłany: 2013-03-22, 16:18
nie bierzcie tylko symfoni w pvd
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#39 Wysłany: 2013-03-22, 17:06
ale ja odradzam pvd nie z niskich pobudek jak Bow pvd ma stalowy dekiel który trochę widać na ręce i paskudnie to wygląda w zestawieniu z bokiem koperty w pvd
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Dzięki serdeczne za odpowiedzi, temat ładnie się rozwinął
LukasVanElvis data jest warunkiem koniecznym, wyjątek zrobię dla Żubra. Parnisa-Rolexa nie kupię. Możliwe że mewka m177s też jest inspirowana ale to bardzo udany zegarek i szukam czegoś porównywalnego. Najładniejszy jest Orient pokazany przez Tomka, fakt nie marina, ale zegarek urokliwy, bardzo ładna cienka koperta.