Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#1 Wysłany: 2013-03-29, 12:16 Dzika videorecka
Dawno juz nagralem,nie wiem czemu tutaj nie wrzucilem.Po Angielsku,bo to bardziej uniwersalny jezyk i moge nagrac jedna recke na wszystkie fora
A i troche pewniej sie w Angielskim czuje.
http://www.youtube.com/watch?v=ogdxOA7I62w
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2013-03-29, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#7 Wysłany: 2013-03-29, 13:32
Jolly good Jasiu! Fajna, rzeczowa recka. I zabawny britishowy akcencik
Ale jednak powinieneś pokazać światu jak on świeci ten dzik. My wiemy, ale oni nie wiedzą, a warto.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Fajna recka. Powinienieś zrobić też reckę Foki, niech się ludziska napatrzą co w kraju nad Wisłą się dzieje
btw. Fajny angielski - słychać, że troche sie jeździło. Zazdraszczam, bo mój aż tak dobry nie jest (przynajmniej w kwestii płynności wymowy i akcentu).
Na prawdę świetny angielski. Rzadko przychodzi mi spotkać kogoś spoza wysp kto by tak dobrze operował tym językiem. Brawo. Ja także zachęcam do kolejnych recek bo ja tu ewidentnie czuję potencjał
PS. Przy okazji recenzji -tak mnie coś wzięło na Dzika - jutro ląduje na moim nadgarstku, zamierzam się nim chwalić