#1 Wysłany: 2013-03-29, 09:25 Jaki to zegarek (edit)
Witam,
nie udało mi się wyszukać takiego tematu, więc pozwoliłem sobie założyć nowy.
Jeśli gdzieś już istnieje podobny, proszę modów o przerzucenie tematu/postu do odpowiedniego miejsca.
Panowie posiada ktoś ten zegarek, jakieś opinie?
Zastanawiam się co wybrać, chodzi mi jeszcze po głowie Garmin 910xt, są u nas posiadacze tego sprzętu.
A może jakieś inne produkty o podobnych parametrach i celów?
Pomógł: 8 razy Wiek: 47 Dołączył: 21 Lut 2012 Posty: 1612 Skąd: Wielka Wies
#11 Wysłany: 2013-03-31, 13:55
Jeszcze nie jestem posiadaczem tego modelu, ale miałem okazję dość długo pobawić się nim i jak tylko znajdzie się jakaś dobra opcja cenowa to pewnie, zanabedę.
--- dość spora patelnia z naprawdę dobrym wyświetlaczem mogącym pracować w negatywie i pozytywie --- funkcje nawigacyjne i monitorujące treningi to możesz sobie znaleźć w testach ---------- ale GPS działa i to sprawnie
Wadami to konieczności ładowania zegarka często, gdy bawisz się nawigacją---, gdy jako sam zegarek to ładowanie znacznie rzadsze raz na kilkanaście dni.
Nie bierz wersji z czarnym bezelem – szybko schodzi farba i wygląda fatalnie
Dla niektórych grubości zegarka może stanowić problem bo cienki to nie jest.
Pomiar wysokości nie jest zbyt poprawny o zgrozo timexy dokładniej mierzą
Plusem --- dobry czytelny wyświetlacz , dobry pasek ,dość czytelne menu jak na komplikację ,szybko łapiący i trzymający fixa GPS i taka prosta funkcja jak powrót do domu –w życiu codziennym w obcym mieście czy terenie którego nie znasz --potrafi ułatwić funkcjonowanie
IMHO maszynka obdarzona ....wielkim fun faktorem ---no sunnciak jak to każdy sunciak można na nim polegać