#1 Wysłany: 2013-04-03, 20:20 Zegarek dla dziewczynki
Zbliża się godzina zero. Chciałbym kupić chrześnicy zegarek, który będzie sprawiał jej frajdę zarówno teraz w wieku 9 lat, jak i za kilka lat (o ile zegarek przeżyje). Niedawno zobaczyłem na forum to cudo i mocno się nim zauroczyłem:
Chciałbym kupić coś w podobnym stylu. Czyli wesoły, kolorowy zegarek. Budżet 200-300 PLN.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc!
Pomógł: 18 razy Dołączył: 07 Mar 2012 Posty: 2129 Skąd: Kraków
#8 Wysłany: 2013-04-04, 15:08
Buczo, po linii partyjnej to w tym wątku się jakieś propozycje pojawiały, Alamosa chyba głównie. Nie tylko w tym zalinkowanym poście, trzeba by przerzucić te 30 stron chyba
Dzięki Halinka. Będę przerzucał. Co to jest 30 stron
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#10 Wysłany: 2013-04-04, 16:05
Niemal taki jak pokazał Ptaku, tylko jeszcze ciut bardziej cukierkowy (jasna tarcza i różowy pasek ) ale za to prawie w budżecie: FDM00004WL
http://www.creationwatche...watch-3165.html
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Yakovlev podejrzewam, że jej to będzie obojętne. Ja jednak liczę na to, że zegarek poszanuje i za kilka lat jak będzie już pannicą z dumą będzie w nim paradować, jako pamiątką od wujka. A być może złapie bakcyla i będzie traktować zegarek jako ciekawy dodatek do swoich kreacji
Aczkolwiek mam obawy i scenariusz z Hello Kitty chodzi mi po głowie
Teraz dzieciątko ma 9 lat. Nie chce się wykosztowywać. Bo to może nie mieć sensu. Zegarek równie dobrze może nie przeżyć roku, albo wręcz odwrotnie, zostanie rzucony do szuflady na lata. Mimo wszystko, chce by był to solidny wyrób i taki, który da jej trochę frajdy. Kolorowy Kitty spełnia te kryteria
Najlepiej byłoby kupić coś budżetowego, w miarę solidnego i kolorowego
Nawet gdyby miała go nie używać, to pamiątka zawsze zostanie.
Pomógł: 18 razy Dołączył: 07 Mar 2012 Posty: 2129 Skąd: Kraków
#14 Wysłany: 2013-04-04, 21:03
Buczo, Hello Kitty na mój gust może być mocno krótkoterminowe, jest duża szansa, że za dwa lata zostanie wzgardzony jako dziecinny i niegodny tak dojrzałej osoby