Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2013 Posty: 1077 Skąd: Warszawa
#22 Wysłany: 2013-04-10, 16:23
Capt, w zasadzie nie ma żadnych chińskich nurków. Znaczy chińskich chińskich, bo szwajcarskich chińskich trochę by się znalazło.
emster [Usunięty]
#23 Wysłany: 2013-04-10, 20:14
Blaz napisał/a:
Capt, w zasadzie nie ma żadnych chińskich nurków. Znaczy chińskich chińskich, bo szwajcarskich chińskich trochę by się znalazło.
A Dragon King SeaGulla? Niby uznana firma.
Mi jedynie Ray przychodzi do głowy, albo napinając budżet 007/Monster.
Liczę jednak na żywy rozwój dyskusji, bo również planuję na okolice czerwca ten temat przerobić
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2013 Posty: 1077 Skąd: Warszawa
#25 Wysłany: 2013-04-10, 20:25
emster napisał/a:
Blaz napisał/a:
A Dragon King SeaGulla? Niby uznana firma.
No fakt. Nowy wypust. Może więc coś się ruszy w tym temacie, bo kto jak kto, ale Sea Gull ma możliwości zrobienia porządnego (w sensie wodoszczelności) divera.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#26 Wysłany: 2013-04-10, 20:25
Tu naprawde nie ma co kombinowac, bierz Mako albo Ray-a lepszego nie znajdziesz, a ze do roboty, przynajmniej bedzie sie milo patrzylo ktora godzina. Co za roznica czy zniszczysz 150 prezydentow w takim czy innym opakowaniu. Szkielko zawsze mozna wymienic a Orienty co jak co ale do ciezkich zadan sie nadaja.
Mini Sumo propozycja markam czyli Seiko SNZF17 tez fajne
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-04-10, 20:28, w całości zmieniany 3 razy
Z doświadczenia wiem źe jak zegarwk ma być intensywnie używany to bezel kolorowy taki jak np w mako czy tej piątce kiepsko się sprawdzi, za chwilę moze nie być na nim farby. Już lepiej coś jak w monsterze. Hardlex też nie jest super, u mnie pierwszw ryski sie po miesiącu pojawiły .Sorki za blędy, z tel piszę.
Woytec60 [Usunięty]
#30 Wysłany: 2013-04-10, 21:30
Słoniu napisał/a:
Nautec już do mnie idzie. Czuję, że w tej cenie będzie hit