Pies czy kot?: kot Pomógł: 19 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Lis 2012 Posty: 6680 Skąd: North
#37 Wysłany: 2013-04-11, 10:13
capt66 napisał/a:
Piekne to jiusko
Mial ktos unas to? Ogarnial ktos zakupy przez ten serwis?
Kiedyś z alliexpres kupowałem dla córy łocza z logiem batmana, zero problemów, tylko nie ma Paypala wstukiwałem numer karty.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#38 Wysłany: 2013-04-11, 10:41
jakby co to w przyszłym tygodniu będę miał do sprzedania używanego monstera czarnego w bdb stanie - bez bransolety.
cena to 495 czyli dokładnie 150$ po 3.3
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 544 Skąd: Białystok
#40 Wysłany: 2013-04-11, 17:53
Rolkowatość Ci sie znudziła? Szok
Właśnie chciałem Ci polecić coś rolkowatego, ze względu na wygodny rozmiar, szczegolnie do pracy. Moja propozycja taka: kupić Parnisa submarinera z szafirowym szkłem i ceramicznym bezelem, a zeby nie było nudno to dać mu inną tarcze i wskazówki (jest troche tego), a zamiast bransolety np. nato bo przy robocie bransoleta szybko sie porysuje.
Poza tym nic innego fajnego na myśl mi nie przychodzi
może to kwestia jakości i ogólnego wrażenia do beagla np. jakieś retro bym przyjął z chęcią, mkII kingston jest ideałem ale np Tiger concept nie jest zły, sa jeszcze jakieś tanie retro dostępne ?