Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 04 Gru 2012 Posty: 321 Skąd: ...z Łodzi pochodzi.
#33 Wysłany: 2013-04-16, 09:33
Blablabla, żarcik, argumenta mi brakło Nie no też fajna ale tarcza zbyt dosłownie z rolka czerpie. Po prostu Sumo w swej własnej oryginalności mię bardziej podchodzi.
Gdybym stanął przed wyborem miałbym niezły zgryz mimo wszystko. Baaardzo konkurencyjne zegarki.
Woytec60 [Usunięty]
#35 Wysłany: 2013-04-16, 12:22
Oba Seikacze są fajne ale to zegarki z innych półek i raczej nie rywalizują ze sobą.
Sumo jest lepsze ale droższe, dla dysponujących mniejszym budżetem jest 007 i też daje radę, nie ma wstydu przed Ryśkiem
PS
Na dniach przyjdzie mój biały Stenek Ocean 2 a tym samym będę miał na stanie za dużo diverków, założenia są takie, że jednocześnie dwa nie więcej.
Stenek będzie nowy i z zajawek coś mi się zdaje, że zabawi na dłużej, Orient Anniversary ma u mnie dożywocie więc prawdopodobnie padnie na Sumokę bo nowe wyzwania już czekają
Oficjalnie na razie nie wystawiam ale gdyby ktoś miał ochotę na niebieskiego to proszę pisać, korumpować...
emster [Usunięty]
#36 Wysłany: 2013-04-16, 16:51
Woytec60 napisał/a:
Oficjalnie na razie nie wystawiam ale gdyby ktoś miał ochotę na niebieskiego to proszę pisać, korumpować...
No żeż... akurat kiedy świeżo po zakupie kasy nie mam....