Ale Panowie jak kolega napisał o pasku z rekina. To można mieć różne zegarki (Taga czy ML) ale pewnie dziewczyny na disko to by tylko by na EA patrzyły i się zachwycały
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#37 Wysłany: 2013-04-19, 13:30
Prawda taka, że jak ktoś chce kupić zegarek fashion to ciężko będzie go przekonać do zmiany, a okazuje się, że to całkiem spora grupa docelowa jest. Z drugiej strony lepiej, aby poczytali na temat tego tworu na forum zegarkowym, zawsze jest nadzieja
Svedos napisał/a:
Słoniu żeby mi to było ostatni raz.
Postaram się - chociaż to tak niezbadany rynek (ach te diesle i police )
Pies czy kot?: pies Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 17 Gru 2011 Posty: 163 Skąd: Polska
#38 Wysłany: 2013-04-19, 14:56
Dzięki, bardzo dobra recenzja.
Zegarek wygląda na porządnie wykonany. Jedyna rzecz która mi nie odpowiada to za mało czytelna tarcza. Więc jeśli komuś się podoba i jest go stać to nie widzę nic złego w kupowaniu oraz używaniu modowych zegarków. Natomiast nagonka na zegarki modowe jest tak samo niesprawiedliwa jak na Parnisy etc.
Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 04 Gru 2012 Posty: 321 Skąd: ...z Łodzi pochodzi.
#39 Wysłany: 2013-04-19, 16:02
Tarcza z d.. wzięta. Szkieletor bez polotu a ten "śrubunek" na wewnętrznym ringu powala Jakość wykonania (na zdjęciach) nawet niczego sobie ale jak bym miał nosić zegarek z tym samym logo co na gaciach to musiałbym być niezłym lanserem
Słoniu napisał/a:
Prawda taka, że jak ktoś chce kupić zegarek fashion to ciężko będzie go przekonać do zmiany, a okazuje się, że to całkiem spora grupa docelowa jest. [...]
Niestety ten pan ma rację. Niedawno kumpel, widząc u mnie nowy zegarek też sie zastanawiał czy by nie kupić (a czas sprawdza w komórce). Noi pyta się czy Diesel to dobra firma bo jemu to się takie najbardziej podobają...
A zauważcie jaki procent ludzi wokół was wogóle nosi zegarki.
...Elegancka kurtka w sportowym stylu nie wyklucza sportowych spodni, c'nie ?
_________________ Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
Ostatnio zmieniony przez Voit 2013-04-19, 16:17, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#41 Wysłany: 2013-04-19, 16:38
Limak napisał/a:
Dzięki, bardzo dobra recenzja.
Zegarek wygląda na porządnie wykonany. Jedyna rzecz która mi nie odpowiada to za mało czytelna tarcza. Więc jeśli komuś się podoba i jest go stać to nie widzę nic złego w kupowaniu oraz używaniu modowych zegarków. Natomiast nagonka na zegarki modowe jest tak samo niesprawiedliwa jak na Parnisy etc.
+1
Skoro, jak Słoniu napisał w recenzji, mechanizm jest spoko a koperta też dobrze wykonana, to naprawdę nie ma się do czego przyczepić.
Nie podoba mi się, tarcza jest wujowa, ale może są tez inne ładniejsze i pewnie na takie jest zbyt? Nie wiadomo nic o tym jak będzie się sprawował za kilka lat, ale to samo można zarzucić niektórym zza wielkiego muru.
Jedyny spory mankament (dobra, poza okropną tarczą) to cena, kompletnie nieadekwatna, wzięta z sufitu, ale kto bogatemu zabroni? Za cenę Parnisa to byłby całkiem niezły zakup, te niebieskie śrubki i efektowne złocenia i czarny rotor też wyglądają nieźle
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Zamiast melepecić, powinienem był napisać to w pierwszym poście.
...Aż jestem zdziwiony, że tego nie zrobiłem.
Przepraszam za to przeoczenie i dziękuję za kawał dobrej roboty.
_________________ Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.