Niech mu ktos pomoze bo z checia zobacze takiego moda, a taki pomerdany skx z szafirem i dobra bransa bedzie 2x lepszy jakosciowo niz wszystkie nazisty do 2k bo wszystkie skxy co widzialem byly mega wykonczone.
maciek [Usunięty]
#77 Wysłany: 2013-05-07, 12:39
capt66 napisał/a:
taki pomerdany skx z szafirem i dobra bransa bedzie 2x lepszy jakosciowo niz wszystkie nazisty do 2k.
pomerdany skx z szafirem i dobra bransa bedzie 2x lepszy
No i cenowo wyjdzie na jedno - porządna bransa ze Strapcode to ile? 200$ ? Szafir, części, robocizna + baza - dużo poniżej 1,5 klocka raczej nie zejdę, a i tak dostanę zegarek bez dokręcania i stop sekundy Nie pojedzie ten pociąg.
Miał Agaron, ale czy ma dalej nie wiem...czarny faktycznie bardziej uniwersalny a niebieski, no cóż, mi sie podoba...pamietam tez, ze ten Agaronowy na żywo na łopatki mnie niestety nie położył, ale to kompletnie subiektywny zdanie, bo przycżepic sie tam nie ma do czego jesli chodzi o wykonanie, jakość detali itd...
Ogólnie to nie jest zły pomysł, bo on mi się sam w sobie podoba, ale nieco boję się nierównej jakości tych zegarków. W Twoim już ponoć datownik szwankuje?