Ostatnio zmieniony przez rybak 2013-05-09, 06:17, w całości zmieniany 1 raz
emster [Usunięty]
#5 Wysłany: 2013-05-09, 17:29
machlo, a po angielsku idzie się z nimi dogadać? Patrząc na te literki to nawet nie wiem gdzie kliknąć by zegar do koszyka dodać
Jak jest z wysyłką - płatna, kurier/poczta?
rybak, mail poszedł (mam nadzieję, że angielski nie jest im obcy). Przy czym jakieś niezbyt pochlebne wieści krążyły o orientuhren...
Liczyłem na schoeneuhren - mieli nawet coś mieć i chyba nie wyszło...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#6 Wysłany: 2013-05-09, 17:45
emster, po angielsku bardzo dobrze rozmawia. Z tego co widziałem w Internecie na różnych portalach społecznościowych, to pracuje albo pracował wcześniej w międzynarodowych korporacjach. Do mnie zegarek szedł kurierem i była dodatkowo płatna, ale już nie pamiętam ile.
Keller odpisał - prawdopodobnie w czerwcu.
Jest czas na poszukiwania i próbę dogadania z Węgrem
Hehe.
Widzisz Pan - nie bac sie psa, brac koniec jezyka za przewodnika... i wtedy czesto Pan Bog poblogoslawi...
Bracia Winnes z schoeneuhren tez Ci po angielsku odpisza.
Nie ma mozliwosci, zeby ktos, kto takie ceny daje w Niemczech, nie znal angielskiego - raczej zegarkow nie bierze od lokalnego oficjalnego przedstawiciela
Raz zapytałem po angielsku. Niestety bez odzewu. Potem próbowałem łamaną niemiecczyzną z translatora i efekt w postaci maila zwrotnego pojawił się. Widać źle trafiłem.
Dam im szansę jeszcze raz
Gorąco się zrobiło, trzeba zintensyfikować poszukiwania EDC...
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 31 Sty 2012 Posty: 818 Skąd: Kraków
#11 Wysłany: 2013-05-10, 15:10
emster napisał/a:
rybak napisał/a:
Raz zapytałem po angielsku. Niestety bez odzewu. Potem próbowałem łamaną niemiecczyzną z translatora i efekt w postaci maila zwrotnego pojawił się. Widać źle trafiłem.
+1 - Mnie też nie odpowiedzieli, kiedy pytałem czy gwarancja obejmuje niezakręcającą się koronkę...
zdrawki
Ostatnio zmieniony przez hulelam 2013-05-10, 15:11, w całości zmieniany 1 raz