Kurcze co do tego Citka z opcji nr 3 to nie doczytałem wymiarów, a na fotkach wyglądał mniej więcej na rozmiar Makówki
Więc chyba w moim prywatnym rankingu na czoło peletonu wychodzi niebieskie Mako
Mini Monsterki są mega zajebibi (szczególnie pomarańczka ), ale nie chce konkurencji dla mojego
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#47 Wysłany: 2013-05-12, 22:06
Bartek, te Citki są też dostępne w polskiej dystrybucji, w sklepach stacjonarnych. Jak będziesz miał taką możliwość - obejrzyj (do zakupu nie zachęcam, bo ceny chore). Ten Citizen stare małe Mako zjada imho na śniadanie ..
A myślał o SKX031?
Imo świetna pozycja wśród małych japońskich diverów - 39mm bez koronki, dość płaski, bodajże 11mm, możliwość modowania i atrakcyjna cena (powinien zamknąć się w 200 prezydentach). Przymierzałem, bo kolega z Wrocławia miał i jestem bardzo pozytywnie nastawiony.
Tak wygląda:
Wiem, że nie chcesz Seiko, ale tego bym rozpatrzył w drodze wyjątku.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-05-13, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
Tylko że od trzech lat jest już tylko z drugiej ręki Można w dobrym stanie kupić za 130-150 $. Jeszcze jest mniejszy skx021, bardzo w stylu pierwszych sub-ów.Oba świetne, zdecydowanie warto. Wiem, bo mam