Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#5 Wysłany: 2013-06-04, 11:44
Cytat:
Nówka sztuka, nie bita, nie śmigana Panie. Niemiec, stary dziadek, emeryt zakładał go tylko w niedziele do kościoła, a że na wycieczce z zakładu pracy pod Leningrad stracił obie nogi na mrozie to rzadko wychodził. Sam Pan rozumisz, że zegarek leżał głównie w pudełku.
No stan magazynowy kurnia. Jakbym nie musiał to bym nie sprzedawał bo to Panie lokata kapitału. Co ja mówię, że stan magazynowy, lepszy, bo w magazynie się kurzy, a ten to w niemieckim powietrzu był. Panie to Pan nie wiesz jakie oni tam mają w tych Niemcach filtry? Tak jak proszki mają lepsze, tak i filtry, wodę Panie mają lepszą, benzynę i wszystko maja lepsze. Wszystko! To i ten zegarek lepszy jest.
No to ja dla Pana po znajomości za tysiąc pińcet mogę go dać razem z brandzoletą. Lepszej okazji Pan nie znajdziesz i jeszcze mi Pan będziesz dziękował.
Przepisz to sobie Alamosie jakbyś go chciał kiedyś sprzedać.
Papier + Capecod.
600, 1200, 2000, CC na końcu.
W sumie nie wiem czy nie powinienem zacząć od 400, i te rysy na rancie zlikwidować, ale były głebokie po wuju i się bałem że soczewkę ze szkła zrobię
A tak jeszcze apropos reinkarnacji poliota 3133, to Państwo Gerlachowstwo coś tam kiedyś pokazywało takiego ala, w temacie i słuch zaginął
No bo se Żubra wymyśliliśta, tak ?
No to kto to obrobi ?
Na przyszły rok będzie nowe chrono, w automacie - ale dwóch w 2013 nie uciagnęlibyśmy, ani fizycznie, ani technicznie. Tym bardziej przy takim natłoku innych rzeczy w toku.