Nie jest wcale tak źle, po prostu bezel jakoś ciemno powychodził.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#19 Wysłany: 2012-03-11, 23:03
MichalKrk napisał/a:
no to muszę przyznać ciniol, chyba nie masz talentu fotograficznego
no to przywaliłeś tyle ze nie mnie a kumotrowi shi_ra, bo to jego zdjęcia
zatkało kakało, co?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
no to muszę przyznać ciniol, chyba nie masz talentu fotograficznego
no to przywaliłeś tyle ze nie mnie a kumotrowi shi_ra, bo to jego zdjęcia
zatkało kakało, co?
przywaliłeś od razu, drobny żart...
miał być Pazura z kwestią "Nie maż się, chłopaki nie płaczą", ale nie ma w sieci... więc jest syn króla sedesów
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#21 Wysłany: 2012-03-11, 23:28
już tu nie obracaj kota ogonem tylko posyłaj w ramach przeprosin kwiaty Euro Florist do kolegi shi_ra lub kurierem flachę
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
zamiast podziękowań za konstruktywną krytykę mającą na celu ukształtowanie kunsztu sztuki fotograficznej kolegi to jeszcze jakiś łapówek żądają... do odpowiedzialności pociągają...
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
#23 Wysłany: 2012-03-11, 23:35
będziesz sobie mógł tak pogadać dla dodania odwagi jak będziesz leżał związany w jakiejś ciemnej piwnicy
toż to groźba karalna... pod paragrafy podchodzi...
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-11, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
sylwek [Usunięty]
#25 Wysłany: 2012-03-11, 23:58
ciniol, nigdy nie dawaj ofierze szansy na odgryzanie się a TyMichalKrk, nie strasz ,nie strasz ,bo sie ze .......sz
#26 Wysłany: 2012-03-12, 00:30
MichalKrk napisał/a:
:shock:
toż to groźba karalna... pod paragrafy podchodzi...
tylko że musi być spełniony jeszcze jeden warunek
musi to wzbudzić u osoby do której jest kierowana uzasadnioną obawę spełnienia a jak ktoś ma takiego avatara jak ty to chyba raczej się niczego nie boi no chyba że wybrał sobie logo na wyrost
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-12, 01:59, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 28 Paź 2010 Posty: 2327 Skąd: Wrocław
#27 Wysłany: 2012-03-12, 12:01
Całkiem fajna koperta, niech się nosi. Tylko kurna nie zrozumiem dlaczego sekundową po zarysie na czarno pomaziali, a godzinowe zostały po obwodzie metaliczne.
kwiczol [Usunięty]
#28 Wysłany: 2012-12-30, 10:34
Witam wszystkich
Odgrzeje kotleta ale mam pytanie w sprawie omawianego zegarka . Pytanie o tych bardziej doświadczonych ponieważ jestem zainteresowany zakupem tego cuda lub modelu beb0044(na branzolecie) tylko .... rąsia mała 16 cm przy nadgarstku ...nie będzie to dziwnie wyglądało ? Byłem zdecydowany na model Orienta fem1t019b9 ale tu mamy fajny wygląd ,też automat tylko ten rozmiar , będzie ok ?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#29 Wysłany: 2013-06-30, 17:15
Odkopię trochę temat.
Orientuje się ktoś jak w rzeczywistości wygląda te 100m wr?
Zastanawiam się nad "aquatimerem" (BEB043) na wakacje a nie chciałbym go utopic...
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein