[ Dodano: 2013-07-10, 10:11 ]
właśnie porównałem skx173 z skx007 i big mako, moim zdaniem niczym nie ulega lewkom a od 007 wygląda lepiej, może ja mam jakaś inną wersję bo na cenówce jest 425$ już zgłupiałem i nie wiem czy się wymieniać, może zostawić a za jakiś kupić big blue mako bo mam debet na niebieskim sikorze ...
Ostatnio zmieniony przez pr00 2013-07-10, 09:12, w całości zmieniany 2 razy
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Pomógł: 8 razy Wiek: 68 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 1491 Skąd: z innego wymiaru
#28 Wysłany: 2013-07-15, 08:14
Postawiłem na skx173 bo mam wrażenie że jest bardziej dopracowany, a chodzi przecież o wygląd.
Ma zdaję się nakładane indeksy, co dodaje mu prezencji.
Tych miliona prezydentów coś nie widać w przypadku big mako, co najwyżej w tle chaszcze.
Ogólnie nie lubiem takich sikorów, ale jeśli miałbym wybierać to Orienta, no chyba że Seiko tyka na lepszym mechanizmie (?).
_________________ Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
Postawiłem na skx173 bo mam wrażenie że jest bardziej dopracowany, a chodzi przecież o wygląd.
Ma zdaję się nakładane indeksy, co dodaje mu prezencji.
Tych miliona prezydentów coś nie widać w przypadku big mako, co najwyżej w tle chaszcze.
Ogólnie nie lubiem takich sikorów, ale jeśli miałbym wybierać to Orienta, no chyba że Seiko tyka na lepszym mechanizmie (?).
to samo automaty bez dokrecania i stop sekundy.
zostal jednak skx bo to jednak klasyk poruwnywalny chyba tylko z rolkiem subem jesli chodzi o klasycznosc. musze tylko kupic jakies ladne nato bonda.
Szymon [Usunięty]
#30 Wysłany: 2013-07-16, 08:57
Ja bym oba zostawił, bo one sie nie nadają żeby je porównywać.
BigMak jest genialny, ładnie leży nawet na niedużych nadgarstkach. SKX w tej wersji tez spoko. No kurna oba bym nosił.