Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 48 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#21 Wysłany: 2013-08-21, 12:44
Szymon napisał/a:
Dla mnie Ray ma tylko jedną słuszną wersję - niebieską. Mako do mnie w ogóle nie gada (Big Mako - to co innego. Może rozważysz? )
dlatego pewnie mako jest ogólnodostępne
Kupiłem blue raya, estetyka zdecydowanie po stronie raya vs mako. Granat ładniej wygląda, indeksy. Nowych raczej brak. Od jednego z dystrybutorów dostałem odpowiedź - "under production"
Niemcy sprzedają jakieś wersje "neue" za ca 150 EUR (ray)
Big Mako też szukałem, nigdzie nie znalazłem nowego niebieskiego, ba nawet czarnego.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#22 Wysłany: 2013-08-21, 13:11
A ja mam taki przemyślny plan
- Mako: pomarańczowy
- Ray: niebieski, albo Raven
- Big Mako: czarny z pomarańczowym bezelem
i nie zgadzam się, że mako jest gorszy, z czarną tarczą to klasyk nad klasyki, pomarańczka za to bardzo wesoła.
Design to jak zwykle kwestia gustu, znam tachich co na Raya sie krzywią i takich co do nich Mako nie gada (głuche są chyba, rozumiem, że może może być za mały, ale że brzydki? ).
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#25 Wysłany: 2013-08-21, 14:21
rybak napisał/a:
Takie uo cus, jak bigmak?
No nie całkiem takie cuś... bardziej chodziło mi o to:
tzn że tarcza nie jest błyszcząca jako tafla, ale błysk jej ma raczej charakter refleksu rozchodzącego się "słonecznie" od mocowania wskazówek w kierunku indeksów... m ale nakombinowałem... mam nadzieję ze zrozumiale...