Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Lut 2013 Posty: 729 Skąd: Wrocław
#1 Wysłany: 2013-08-24, 14:25 Poszukiwania niebieskiego chrono w przystępnej cenie
Witam,
zegarkowe ADHD nie daje mi spokoju i poszukuje jakiegoś fajnego zegarka w stylistyce niebiesko-biało-czerwonej z dwoma dodatkowymi tarczami umieszczonymi najlepiej na godzinie 3 i 9, im tańszy tym lepszy. Dla lepszego zobrazowania załączam przykładowe zegary:
forumowy "piesek" również mieści się w ww wymaganiach, w budżecie już nie
Oczywiście inne propozycje nie mieszczące się dokładnie w moich wymaganiach również mile widziane (np. bull head )
Od razu napiszę że mogę być bardzo marudny i wybredny
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Lut 2013 Posty: 729 Skąd: Wrocław
#3 Wysłany: 2013-08-24, 14:32
Cena powiedzmy do 1k ale jak coś mega mi się spodoba to może wypuszczę coś z mojej skromnej kolekcji aby zrealizować nowy zegarkowy plan
Mechanizm oczywiście najlepiej bez bateryjki choć wiem że będzie bardzo ciężko znaleźć coś w tym budżecie.
Zatoka jak najbardziej wchodzi w grę (mam możliwość ściągnięcia zza oceanu omijając dodatkowe opłaty )
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-08-24, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#4 Wysłany: 2013-08-24, 17:10
Może niedrogo, bateryjkowo i za jakiś czas?
Limitka, ale na pewno na bazarki wypłynie momentalnie. Wiem że pomarańcz a nie czerwony, ale co tam.
Resztę kasy można spożytkować na kolejny fajny zegar.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#7 Wysłany: 2013-08-24, 18:32
goTomek, racja
blaise, to limitka z Kizi, lista już dawno jest zamknięta, choć jest też rezerwowa.
Więcej możesz przeczytać u nich, w wątku "PROJEKT BUDŻETOWEGO ZEGARKA FORUMOWEGO CHRONO ZA 380 ZŁ", która to nazwa zarazem sugeruje przybliżony koszt przyszłego zegarka.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
blaise, to limitka z Kizi, lista już dawno jest zamknięta, choć jest też rezerwowa.
Więcej możesz przeczytać u nich, w wątku "PROJEKT BUDŻETOWEGO ZEGARKA FORUMOWEGO CHRONO ZA 380 ZŁ", która to nazwa zarazem sugeruje przybliżony koszt przyszłego zegarka.
Będzie za 408zł ja mam numerek 9
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#10 Wysłany: 2013-08-24, 22:26
prezesso, Dwie pierwsze pozycje zdecydowanie ponad budżet i nie gadają do mnie tak żeby ten budżet naciągnąć.
Trzecia opcja tez nie bardzo, spoko vintage ale ale sporo zabawy żeby doprowadzić go do sensownego stanu
Na forumowca się dopiszę, jak się nie załapię to będę czekał aż się na bazarku pojawią
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#11 Wysłany: 2013-08-24, 23:50
Rozumiem cię. Jednak opcja nr 3 to żadna zabawa - wystarczy kupić werk i dać majstrowi do złożenia.
Zarówno koperta z tarczĄ jak i wskazówki to nówki szufladowe, stan idealny.