Ale ja nie pomogę, chyba, że jesteś gotowy mi go zostawić...
Drugi raz tego błędu nie zrobię i Nikozjemu nie sprzedam...
(szczególnie, że cały czas go ma).
Chorwat, powiem Ci tak...nie mów nigdy, że coś jest nieosiągalne! Jak się ma cel to osiągniesz go prędzej czy później tylko trzeba się wziąć do roboty bo być bliżej celu i złapać króliczka : )
Zobacz ile masz dookoła siebie zbędnych rzeczy i wal na allegro...dociułasz do ukochanego zegarka.
A tak z drugiej strony to co to za model Kobolda na pierwszym zdjęciu?
Ile ma średnicy i jaka cena?
Może ktoś podpowie bo kopie dupsko ten zegar!!
#23 Wysłany: 2013-09-09, 18:30
pisar, To jest 44mm w kopercie od SMG, tyle że bodaj polerowany tytan, limitka jak sama nazwa wskazuje dla Land Rovera. Cenowo pewnie koło 4 tysi dolara. Albo więcej...
Ale popatrz na to:
Imo lepszy...
_________________ FORZA Robert! RK WRT
Ostatnio zmieniony przez nick555 2013-09-09, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
nick555, dzięki za info. Wszedłem na ich stronę i stwierdzam, że chyba ktoś się uderzył w głowę u nich w firmie : )
Ja rozumiem, że kozackie zegary ale ceny większe niż dobre modele z innych firm to przeginka.
[ Dodano: 2013-09-09, 19:35 ]
Chorwat napisał/a:
pisar, spokojnie to nie jest aż taki znowu wymarzony zegarek Po prostu podoba mi się