Mam identyczne skojarzenie jak Tomek.
Na forum wisi gdzieś recenzja Perfecta z tej wyższej linii, kosztującego koło 150 zł, w stalowej kopercie.
Jak dostaję newslettera z fabryk, to cały czas oglądam taki styl, może dlatego on mnie się jednoznacznie kojarzy
Ale może ja po prostu konserwa jestem
Recenzja, hmm ... zastanawiam się czy gdyby pisana nie była w ramach promocji nowej "marki" byłaby również taka pełna lukru.
Że niby mam się teraz bronić?
Jako że w panelu administracyjnym rozmawialiśmy na temat obiektywności oceny w tej recenzji odpowiedź podaną przez Alamo możesz uważać za również za moją, bo doszliśmy do takich samych wniosków.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#37 Wysłany: 2013-09-15, 13:52
ALAMO napisał/a:
Na forum wisi gdzieś recenzja Perfecta z tej wyższej linii, kosztującego koło 150 zł, w stalowej kopercie.
Czyli wychodzi, ze ja tez mam 'wysublimowany' gust
Niemniej 2,2 k za przedmiotowego makarońca bym nie dał- ciekawy design w zwykłym kwarcoku to wg mnie za mało jak za taki hajs
Recenzja w porządku, ale żeby on był taki wielki i ciężki to mi ze specyfikacji papierowej nie wygląda
A co do samego zegarka to jednak nie jest moja nisza stylistyczna.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29439 Skąd: KrK
#39 Wysłany: 2013-09-19, 12:46
Obecnie użytkuję go.
Z_bych, ma rację, że jest ciekawy. Mnie się również podoba.
Cena. Jak to mówią: "jaki jest koń każdy widzi".
Recka fajna. Czytałem ją specjalnie dopiero teraz, aby móc porównać.