Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#1 Wysłany: 2013-09-20, 09:50 Potwór kontra karbonowy brzydal
Witam
Jak w temacie Monster kontra Luminox LUMINOX LU3059 Navy.
-stal kontra karbon
-mechanik kontra kwarc
-pomarańcz kontra pomarańcz
…......................................................................................................który?
Dzięki
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2013-09-20, 09:51, w całości zmieniany 1 raz
maciek [Usunięty]
#2 Wysłany: 2013-09-20, 09:53
Seiko. Miałem kiedyś w ręku takiego właśnie luminoxa, na żywo jest takse.
Jak Monster przyjdzie, to zobaczymy czy do pary Lumka mu nie trzeba
Nie trzeba są ładniejsze zegarki
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#12 Wysłany: 2013-09-20, 13:51
Z tych dwóch to monster zdecydowanie, ale nie ma sie co śmiać, bo ja też tak mam. Jak juz kliknę, to się zaczynam zastanawiać że może jednak nie to i zanim przyjdzie już wiem że źle zrobiłem
Nie zawsze oczywiście, ale często tak właśnie jest i trzeba następnego
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#13 Wysłany: 2013-09-20, 14:12
Monstera mierzyłem i jest ok, ale......................wyjdzie w praniu , a karbonowy................czas pokaże
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
k-kapusta [Usunięty]
#14 Wysłany: 2013-09-20, 14:47
Miałem już kilka monsterków,i zawsze gdy je sprzedawałem to mówiłem sobie już nigdy więcej...Jest wart pieniędzy które trzeba za niego wyłożyć (za granicą,oczywiście),ale jest jednak kilka fajniejszych zegarków.