No właśnie TO SAMO ,to nie jest-uwierz mi.
Myslę że blisko może być jedynie Citizen.
Podobnie może się wydawać że Seiko Sarb to taka lepsza Piątka-a każdy kto macał te zegarki wie że bliżej jej np do OMEGI ..
k-kapusta, Ten pokazany przeze mnie Edek jest jednym z wyższych modeli. Jakość wykonania powala i stoi na baaardzo wysokim poziomie. Do tego dochodzą wszystkie nowinki technologiczne i standardowe WC, TS itp.
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#18 Wysłany: 2013-09-28, 09:24
Tu jest nowy wypust Edifice z Ana-digi:
Natomiast zarówno ten, jak i pokazane wyżej przez kolegów są dość duże.
Ocki mają mniejsze rozmiary /poza serią P - Cachalot/ i nie płaci się za solary, radia i inne bajery które są też w G-shockach za kilka stów. Płaci się za smaczki i detale.
Dla jednych to zwykłe Casio, dla innych zupełnie inny wymiar zegarka. Ja na ten moment to tylko w Manty celuję
Pomógł: 8 razy Wiek: 68 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 1491 Skąd: z innego wymiaru
#29 Wysłany: 2013-10-02, 07:29
No i jak z kuchenki gazowej, ale ja nie mam możliwości zrobienia artystycznych zdjęć i dlatego wyszło jak wyszło
Oczywiście zdjęcia nie oddają ulowej struktury tarczy, odpowiedzialnej za łapanie światła do ładowania bakterii przez co całe piękno i naprawdę wysokiej próby wykonanie poszło się bujać na gałęzi.
Ślady paluchów na sikorze dopełniły reszty tej nieudanej sesji.
MOD EDIT: poprawiłem fotki
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-10-02, 07:42, w całości zmieniany 2 razy