Szweda na ambasadora? Oni przecież nam prawie rozp... naszą Rzeczypospolitą.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Sylwek [Usunięty]
#55 Wysłany: 2013-10-01, 21:03
Michał napisał/a:
Motór System napisał/a:
jak tylko ambasadorem zostanie.
Szweda na ambasadora? Oni przecież nam prawie rozp... naszą Rzeczypospolitą.
rozkradli wandale jedne, rozkradli Mendo o gwałtach tak bardzo się nie wspomina historycznie
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#56 Wysłany: 2013-10-01, 21:05
Ja ten, myśle że może Kmicic Andrzej no bo niby ze Svedosami (w sumie na plus) coś tam kompinował, ale sie wziął i nawrócił, za kobita tylko jedno latał i to blondynkom, a i wypić lubiał i poimprezować
Ale on też chyba nadal nie żyje, a w dodatku nigdy go naprawdę nie było
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Kandydatów można zgłaszać na 0700-DAJCIEMIFOKE.
Casting, to chcemy zrobić na admina naszej strony.
Wymagania to nieposzlakowana antykomercyjność, żeby odeprzeć odium komercyjności.
Kandydatów można zgłaszać na 0700-DAJCIEMIFOKE.
Jest jeden taki, co potrafi się zaangażować i pełnić rolę z poświęceniem życia rodzinnego stojąc na straży niezmordowanie przez 24/7.
I ma duże doświadczenie, a i numer infolinii byłby zbieżny z Onego oczekiwaniami
Tylko obecnie jest jeden problem Onemu wydaje się, że jest jednocześnie 2 i więcej osobami i ma problem z wydelegowaniem przedstawiciela do kontaktów
Ale jest szansa, że odpowiednio umotywowana propozycja może ten proces odwrócić.