Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35114 Skąd: Polska Pd. B
#78 Wysłany: 2013-10-04, 02:14
W ankiecie przewaga była druzgocąca
.
.
.
W realu Obris wygląda tak:
Prośba do Piotrka - o wrzucenie porównawczych fotek Armidy, dla zobrazowania różnic (co prawda mój, to czarnuch, ale zawsze pooglądać i podyskutować warto )
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2013-10-04, 02:18, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek jako całość mi się podoba, ale połączenie czarnego PVD z niebieskim już nie bardzo. Koronka tak normalnie odstaje (fota nr 3), czy wyciągnąłeś do zdjęcia?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35114 Skąd: Polska Pd. B
#89 Wysłany: 2013-10-04, 15:28
Dla wszystkich zainteresowanych:
1. Koronka jest w położeniu zanurzeniowym (czyli - dokręcona na maksa)
2. Tarcza, jak tarcza - wiadomo, nie jest to szczyt marzeń (dwu- a w zasadzie jednowymiarowość), ale nie można też powiedzieć, żeby kładła cały projekt
3. Nie bójcie się wielkości koperty - leży na łapie świetnie (w wolnej chwili porobię porównawcze fotki z moim innym czarnuchem - Red Sea Holystone).
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#90 Wysłany: 2013-10-04, 16:58
Bidy nie ma, choć jakoś połączenie kolorów inaczej sobie widziałem. ZObaczymy na żywo.
Krzycha przyszedł w cztery dni jak się nie mylę, to jakby mój nadali w poniedziałek top też powinien dojść. Jak się z cłem nie przedłuży.