Bo Habring2 cos na fali ostatnio na polskich Forach. Tak jak napisalem na kiziaczku - tego bym wzial:
I zeby nie bylo calkiem off-top - moze to droga dla Fundacji po daleko idacych zmianach personalnych - dopieszczanie gotowych mechanizmow klasy popularnej. Przeciez na zdjeciu to popularny, zeby nie powiedziec slabawy Valjoux 773x, ktory np Poljotowi ledwo do piet dorasta.
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2013-10-05, 08:22, w całości zmieniany 2 razy
Teraz będziemy prowadzić egzegezę osobowości Blaza? Z tego co pamiętacie nie darzyliśmy się jakąś szczególną estymą gdy był adminem, ale z tego co pamiętam chłopaki z wawki w Zgierzu twierdzili że Blaz nie naświetlał okoliczności odejścia z funkcji, natomiast - bez wskazywania palcami kto - nie można tego samego powiedzieć o osobach odpowiedzialnych za forum. Kto był w Zgierzu na wiosnę ten wie o czym mówię. W tej sytuacji osobiście nie dziwię się że się chłop wqrwił.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
ja nie bylem i nie wiem. Pamietam, ze Blaz zrezygnowal, w mojej ocenie, niespodziewanie i bardzo szybko. Potem wrocil na moment jako user i w sumie potem go juz niestety nie widzialem na cw. Ale ja nigdy specjalnie strona w zadnym piekielkowym konflikcie nie bylem.
Cenilem go jako admina i czlonka cw, wiec tymbradziej dziwi mnie obecna sytuacja.