to, że bez gwarancji, to mam świadomość, mam już orienta z cholerawiejakiejczęści świata (kupował mi go koleżka z konkurencyjnego forum i bez gwarancji daje radę (chociaż rypła się w nim ostatnio data...)
natomiast Twoja propozycja jest fajna pod względem tarczy, ale ten mesh to kompletnie nie moja bajka
[ Dodano: 2013-10-08, 22:45 ] uminus, mam już orienta z czarną tarczą i szukam teraz odmiany
Ostatnio zmieniony przez mapet 2013-10-08, 21:47, w całości zmieniany 2 razy
na szczęście nie noszę żółtego złota w ogóle i do niczego by mi to nie pasowało
No właśnie tak to nawet lepiej, imo jak masz sygnety, bransę, łańcuchy i zegarek złoty to wygląda już pretensjonalnie - a sam zegarek to imo ciekawy, subtelny akcent. Przy tym z czernią, brązem czy niebieskim dżinsem nie powinno się gryźć specjalnie Za mną od dawna chodzi coś złotego, ale nic odpowiedniego jeszcze nie znalazłem
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-10-08, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#36 Wysłany: 2013-10-08, 22:14
w 2 gryzie mnie białe tło daty z kolorem ecru tarczy
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 30 Sie 2013 Posty: 614 Skąd: ze wsi
#39 Wysłany: 2013-10-08, 22:38
Ciniol napisał/a:
w 2 gryzie mnie białe tło daty z kolorem ecru tarczy
jak pokazałem to żonie i stwierdziłem, że biała data może średnio współgrać z kremową tarczą, to się na mnie dziwnie popatrzyła i stwierdziła, żebym nie wydziwiał
jak one nic nie rozumieją
[ Dodano: 2013-10-08, 23:39 ]
rybak napisał/a:
Ale to jest czerwone zloto, co wrzucilem, a nie zolte...
użyłem skrótu myślowego...
[ Dodano: 2013-10-08, 23:41 ]
Iks napisał/a:
No właśnie tak to nawet lepiej, imo jak masz sygnety, bransę, łańcuchy i zegarek złoty to wygląda już pretensjonalnie - a sam zegarek to imo ciekawy, subtelny akcent. Przy tym z czernią, brązem czy niebieskim dżinsem nie powinno się gryźć specjalnie Za mną od dawna chodzi coś złotego, ale nic odpowiedniego jeszcze nie znalazłem
chodziło mi bardziej o jakieś delikatne złote akcenty, typu złota klamra od paska czy złote spinki, których to nie posiadam a fajnie by współgrały ze złotawą kopertą zegarka..
Pomógł: 48 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 9796 Skąd: z ...
#41 Wysłany: 2013-10-08, 23:13
1 odpada bo nie przepadam za złotem. 2 wypada za zapis "IIII" choć to niby tradycja w zegarkach, ale też nie lubię. Głos na 3, klasyczną i uniwersalną.
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2013-10-08, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19093 Skąd: TST
#44 Wysłany: 2013-10-09, 08:59
Jak dla mnie dwójka, chociaż nie przepadam za rzymskimi indeksami to tu wyglądają OK.
Tak BTW, gdzie można kupić ten model (ER2400CN)?
Bo w Polsce chyba nie...