Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Sie 2013 Posty: 3218 Skąd: LDZ
#48 Wysłany: 2013-10-05, 20:02
Dzięki kumotrzy za te pochwały:) Od razu chce się robić.
Santino, wyrobów jest niewiele bo prawie wszystkie poszły do ludzi. Zostały tylko jakieś początkowe niedobitki i te co u mnie na zegarkach wiszą, więc niebardzo mam się czym chwalić.
Co do spotkania to może i bym wpadł bo daleko nie jest, ale widzę, że lista już zamknięta. No chyba, że tak na trzeźwości w sobotę , bez wódeczki, bo jak ma być pite to bez noclegu rady nie da. Jakby był jakaś wolna miejscówa z soboty na niedzielę to daj znać na PW, ok?
Pomógł: 17 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#52 Wysłany: 2013-10-14, 09:39
Odświeżam temat, gdyż w weekend mieliśmy okazję poznać naocznie zarówno autora, jak i jego wyroby (niektórzy nawet skutecznie dokonali wrogich przejęć, to wkrótce się dowiemy jak się mają paseczki w użytkowaniu).
Jest moc - pachy są równe, fajnie przeszyte, w różnych fakturach (można opaskować od zegarka do dżinsów, az po klasyczną garniturę). Życzę sukcesów, zarówno na naszym forum, jak i na bezkresie internetu.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Paski prima sort! Wrogiego przejęcia nie było. Za to po krótkich i owocnych negocjacjach utrzymanych być może chłodnej, ale za to rzeczowej atmosferze, stałem się właścicielem fajnego, czarnego pasiora.
Wrogie przejęcie było za to wymierzone we mnie, kiedy go pokazałem. Ale obroniłem