Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#1 Wysłany: 2013-10-24, 11:13 Orient bambino
Kuledzy pomóżcie proszę, gdzie najlepiej zaopatrzyć się w białego bambino (poza orientuhern)?
Znalazłem jak na razie w watches88.com ale tam nie ma płatności paypalem oraz w longisland... ale tam zapewne vincent dołoży swoje "kilka" groszy.
No chyba, że podpowiecie jakiegoś innego białego eleganta (mewki i pekiny odrzucam bo mnie sie nie podobią).
Bardzo mocno utkwił mi też we łbie biały tiesel bauhaus ale bez logo tylko, że nie mogę znaleźć sklepu, który by to oferował.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#2 Wysłany: 2013-10-24, 11:52
rmaya napisał/a:
watches88.com ale tam nie ma płatności paypalem
Jak nie ma jak jest
Poszukaj jeszcze na click a watch, co prawda aktualnie out of stock, ale może wróci.
Biały, ale w złocie jest w bardzo dobrej cenie tu http://www.creationwatche...4003w-3705.html
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#4 Wysłany: 2013-10-24, 12:15
A no fakt. Jest paypal. Ja gupi szukałem w "order guide" -> "payment guide" i nawet słowem nie wspomnieli o paypalu ale teraz zauważyłem, że jednak ichniejsze logo się pojawia.
Tak czy inaczej pozostaje pytanie, czy jest to na dzień dzisiejszy najlepsze źródło.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Jak nie ma jak jest
Poszukaj jeszcze na click a watch, co prawda aktualnie out of stock, ale może wróci.
Biały, ale w złocie jest w bardzo dobrej cenie tu http://www.creationwatche...4003w-3705.html
W bardzo dobrej to już dawno nie ma, kupowalem ostatniego
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#11 Wysłany: 2013-10-25, 07:26
Kiedy ja kcem fajnego garniaka z dokręcaniem. Często pojawiam się "na froncie" więc mocno inspirowane nie wchodzą w grę.
Do tego zakup chciałbym zrealizować (otrzymać) najpóźniej do 11.11...
A może jakieś inne propozycje?
Budżet powiedzmy 1500zł
Albert Einstein
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
#13 Wysłany: 2013-10-25, 09:54
Osoba Bow czyta ze zrozumieniem.
1. Pekiny i mewki zostały odrzucone w przedbiegach
2. Zegarek chciałbym miec najpozniej 11.11 a przy tych propozycjach raczej nie ma szans.
3. Mocno inspirowane tez odpadają (propozycja nr.2)
Nr 3 calkiem fajny
Albert Einstein
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#14 Wysłany: 2013-10-25, 10:34
bow, ićpanstont z tom chińszczyzną, to tera jest eleganckie czterowymiarowe forum, dzie żętelmeny o kłalitach jeno romawiajo, a on takie cóś co to nie wiamoco wrzuci i ło
ps. jakby Misiek był w okolicy to powiedzcie, że całość jest kursywą
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#15 Wysłany: 2013-10-25, 10:45
goTomek napisał/a:
ps. jakby Misiek był w okolicy to powiedzcie, że całość jest kursywą
Ja "usłyszałem" tak:
goTomek napisał/a:
bow, ićpanstont z tom chińszczyzną, to tera jest eleganckie czterowymiarowe forum, dzie żętelmeny o kłalitach jeno romawiajo, a on takie cóś co to nie wiamoco wrzuci i ło
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-10-25, 10:46, w całości zmieniany 1 raz