Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 14 Gru 2012 Posty: 205 Skąd: Kielce/galway
#1 Wysłany: 2013-10-26, 14:39 Pomocy!!! EDC pod choinke...
Witam Panów.Otóż żona postanowiła kupić mi prezent pod choinkę Rzadko to się jej zdarza wiec trzeba to wykorzystać. co i chodzi po głowie?40-44 mm, automat, najlepiej na bransolecie, z datą i od 100m "water resistant" a do tego może by się udało jakąś komplikacje dołożyć??wiecie, ta jak jej tam, rezerwa chodu, albo GMT.
No i budżet-do 800 ojro, ale to już max maxów. Z moich przemyśleń to:
Uploaded with ImageShack.us
ale nigdy w ręku nie miałem.
a reszta?sam nie wiem...prosze o porade co można jeszcze żonie podrzucić.a moze macie te zegarki w kolekcji i polecicie ktorys...
Pomocy potrzebuje bo musze decyzje podjac w tydzien...
Szymon [Usunięty]
#2 Wysłany: 2013-10-26, 15:31
Z tych co pokazałes, to rozwazałbym między Lum-Tec i Haliosem (pod kątem wzornictwa), ale Lum-Tec to niezły klocek, wiec nie wiem jak się to sprawdzi jako EDC.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 14 Gru 2012 Posty: 205 Skąd: Kielce/galway
#7 Wysłany: 2013-10-26, 18:55
Lum-Tec ma 40mm więc jaki duży? pytanie który będzie świecił najlepiej?Oprócz Lumteca? a jakieś inne propozycje?
Bestia jest fajna ale ta koronka to po złej stronie mocy jest
Ostatnio zmieniony przez luki2323 2013-10-26, 18:56, w całości zmieniany 1 raz