Niestety - na ten rok limit wyczerpany, zresztą w przyszłym też inne wydatki się szykują i powinienem się ograniczać... Żona jasno określiła cele. No chyba, że uda życie mile zaskoczy i kilka rzeczy ułoży się lepiej niż planuję...
#34 Wysłany: 2013-10-28, 23:31
Na pewno nie jesteś moją Żoną ? jak bym w domu był
"jak coś sprzedasz to kup, by dziur nie było ale nic ponad to..." i weź nie kombinuj " człowiek chce se polatać żeby coś tu fajnie było, no nie da się..."
_________________ Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
muszę przestać przeglądać takie tematy, teraz do listy życzeń doszedł mi zegarek z cerkiewkami. Dobrze tylko że żony jeszcze nie mam to tylko dziewczyna narzeka, że na zegarki zbieram zamiast jej coś kupić
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Pies czy kot?: kot
#44 Wysłany: 2013-10-30, 13:33
Ten sprzedawca ma cudnego Skeletona! O ten mi chodzi Rare Kienzle 1882 Gebr Baer Germany Automatic Watch Uhr Skeletor Glashutte. Piękny! Ale Zeno też całkiem gustowny.
Oj panowie... jak wam już jęczą to lepiej zostać na całe życie "przed ślubem" niż potem się męczyć