Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#16 Wysłany: 2013-11-05, 13:52
Narfas napisał/a:
prezesso napisał/a:
Czy ktoś wie co się dzieje z obecnością tiselli na ebayu?
Kurcze, wcięło je, a bym sobie kupił...
A po co Ci eBay? Ja kupowałem bezpośrednio. Weź tylko pod uwagę, że Tosell nie zna angielskiego, więc trzeba pisać pod Google Translate, a odpowiedzi wymagają czasem interpretacji.
pozdrawiam
Narfas
u mean w korean language? by google translator?
mail po koreańsku, tak?
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#17 Wysłany: 2013-11-06, 22:33
bofff napisał/a:
u mean w korean language? by google translator?
mail po koreańsku, tak?
Nie. Po angielsku, ale na tyle prosto i jednoznacznie, żeby Tisell sobie mógł to łatwo przetłumaczyć na koreański.
Wolałbym nie wysyłać maili po koreańsku, bo mogłoby się okazać że dzięki nieprzewidywalności Google Translate poszłyby opinie o jego żonie, matce i fiucie, a to nie sprzyja biznesowi.
Pomógł: 24 razy Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 2866 Skąd: Poznań
#21 Wysłany: 2014-04-16, 17:00
jarx napisał/a:
Bardzo ładny taki rzymski koreańczyk. Się zastanawiam tylko jak to myto naliczają...
O ile pamiętam to VAT + jakaś opłata manipulacyjna (kilkanaście zł). Nie pamiętam dokładnie ile płaciłem i jakoś teraz nie mogę znaleźć właściwych papierów.
Poza tym: nie wiem jak teraz, ale słyszałem że od jakiegoś czasu Tisell nie odpowiada na maile.