goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#82 Wysłany: 2014-05-13, 14:05
Przyznam se złoty szpadelek i wykopnę.
Wrażenia znam, ale nie zapytałem, czemu w końcu ta Adriatica, mimo że broniłeś się przed kwarcem rękami i nogami? ,
No i może juz się nie podoba? Bo mam przemożną potrzebę coś kliknąć i to byłoby w sam raz, do LLD jeszcze nie dojrzałem a taki substytut były jak znalazł, scały czas za mną chodził, a teraz już galopuje
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#85 Wysłany: 2014-05-13, 14:22
Oglądałem (na swoje nieszczęście) w Kwadracie i właśnie znów mi się przypomniała
Czas się może znajdzie, bo najbardziej mnie ciekawie, że w końcu jesteś z nią szczęśliwy mimo że kilkukrotnie się zarzekałeś nawet w tym wątku
kornel91, dzięki, juz przeszukałem cały internet i widziałem ale zawsze to lepiej odkupić za pół ceny
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#86 Wysłany: 2014-05-13, 14:25
goTomek, po zmianie paska na cordurke nie ma do czego się przyczepić. Zegarek cienki, lekki, czytelny. Jedyne minusy to soczewkowate szklo i niski wr. Bransolety oryginalnej nie nosilem, wiec nie wiem.
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP