Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 14 Gru 2012 Posty: 205 Skąd: Kielce/galway
#21 Wysłany: 2013-11-16, 00:52
jedyneczka- za kopertę.a gdzie go można dopaść????suuuper jest
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#22 Wysłany: 2013-11-16, 01:06
Michał, bluźnisz ta koperta właśnie robi ten zegar, juz dawno i bez namysłu bym go oddał, ale zawsze ta koperta mnie powstrzymuje
Najchętniej bym zrobił moda jak mówi Karol, bo faktycznie w drugim tarcza jest świetna a i wskazówki też, koperta po prostu tylko ładna i istotnie w kierunku SARBów - co zresztą jest zaletą, no i czy jest jakis SARB w takim super niebieskim kolorze?
Świetnie byłoby mieć oba, ale to nie takie proste jest i w zasadzie ja chyba tez bym wybrał somesa, bo jednak koperta jest świetna i niepowtarzalna i żaden inny takiej nie ma
dzięki za już i czekam na kolejne opinie
[ Dodano: 2013-11-16, 01:08 ] luki2323, niebieskiego ostatnio nie widziałem, ale na zatoce znajdziesz sporo w innych kolorach.
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-11-16, 01:13, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 8 razy Wiek: 68 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 1491 Skąd: z innego wymiaru
#29 Wysłany: 2013-11-16, 14:08
Oba OSy są ładne, jednak dałem zdecydowany punkt dla WZ0221EL somes;
- za piękny i nietuzinkowy profil obudowy tego zegarka,
- za sprytnie schowaną koronkę w tym profilu,
- za delikatniejszy krój wskazówek,
- za wskaźnik naciągu, będący w zagłębieniu tarczy,
- za znacznie ładniejszy kolor cyferblatu.
_________________ Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.