miałęm somesa i muszę przyznać że mnie rozczarował i po tygodniu od zakupu był u nowego właściciela, natomiast WZ0031DV mnie oczarował... pięknie leży na ręku, ma super indeksy, słoneczny szlif tarczy... no po prostu śliczny jest, zresztą sam popatrz----> http://www.czwarty-wymiar...t=14173&start=0
Pomógł: 8 razy Wiek: 68 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 1491 Skąd: z innego wymiaru
#32 Wysłany: 2013-11-17, 16:03
Co prawda, głosowałem za somes'em ale tylko dlatego że autor tematu wkleił zdjęcia zegarków pod pewnym katem, co mocno, jak się okazuje zakłóciło postrzeganie zmienionej w ten sposób geometrii tego zegarka, zbytnio ograniczając w ten sposób płaszczyznę metalu obudowy.
Gdyby wkleił zdjęcia obu sikorów au face, nie maiłbym obiekcji który wybrać, i wybrałbym "standard".
windows screenshot
[ Dodano: 2013-11-17, 16:06 ]
Proszę wybaczyć, ale jedno zdjęcie doklejałem do drugiego, zapożyczając je z różnych stron netu, stąd mogąca wyniknąć niedokładność porównywalnych wielkości rzeczywistych obu zegarków.
Hmm, choć ten sosmes też wcale nie głupi, właśnie ze względu na krój koperty, taki trochę mniej spotykany.
Wybór zatem trudny, dobrze że przed nim nie stoję bo mam Maka XL.
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-11-17, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
emster [Usunięty]
#33 Wysłany: 2013-11-17, 18:08
Wiedzieć, nie wiedzieć dlaczego, Somes wydaje się bardziej wyrazisty. W niego bym celował.