Rysiek fajny jest, poszedł do ludzi, a teraz chce kupić właśnie gwm-5610. Cena chyba podobna, Riseman jako "wszystkomający" wydaje się rozsądniejszą propozycją, ale z drugiej strony 56xx ma ponadczasowe wzornictwo...
...Co sprawia że jest podobny do 1/3 modeli G-Shocków, a to w mojej opinii nie jest fajne.
Własnie z tego powodu uważam, że
nav napisał/a:
Rysiek fajny jest(...)
Bo posiada własny, indywidualny styl. Nawet jego następca jest już jakiś taki nijaki.
nav napisał/a:
(...)Riseman jako "wszystkomający" wydaje się rozsądniejszą propozycją(...)
...Guzik tam, wszystkomający...
Prawdopodobnie nigdy nie skorzystasz z tego wszystkiego, co oferuje Riseman. Chyba, że akurat latasz na paralotni.
Ale Riseman posiada coś zupełnie innego - funfactor, o którym w innym zegarku za te pieniądze można chyba tylko pomarzyć...
_________________ Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
Ostatnio zmieniony przez Voit 2013-11-28, 21:52, w całości zmieniany 2 razy
...Naprawdę przydatne funkcje - coś, bez czego nie wyobrażam sobie G-Shocka, to Tough Solar i Multiband 6.
Cała reszta to mało przydatne gadżety...
Chociaż nie, bardzo podoba mi się, że zegarek w ciemności sam włącza podświetlenie, gdy chcę sprawdzić która godzina.
_________________ Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Lis 2012 Posty: 566 Skąd: z lasu.
#25 Wysłany: 2013-11-28, 22:51
Wczoraj przyszedł do mnie Rysiek, a wcześniej miałem dw-5600 i jeszcze jakiegoś innego budżetowca. Powiem tak, jak kupować to tylko coś z Masters of G. One dają radochę, a reszta to jak zwykłe plastikowe zegareczki .
No i Rysiek naprawdę wygląda wyjątkowo
#26 Wysłany: 2013-11-28, 22:51
Też zawsze chciałem 1 no i we w końcu kupilem
Zdecydowanie 1.
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused