pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#1 Wysłany: 2013-12-07, 15:02 Który Oris
Zawsze chciałem przetestować jakiegoś Orisa. Nie załapałem się na promocję z LOTu
Oczywiście nie mam zamiaru płacić tyle ile kosztują nówki w salonach. Przeglądam rynek wtórny i powiedzmy że można by wyrwać któregoś z tych dwóch, gdzie cena jest dla mnie akceptowalna. Mam już swój typ, ale poproszę szanowne grono o opinię który lepiej brać?
Ma znaczenie dla mnie też dalsza "odsprzedawalność" bo jak wiadomo ruch jakiś musi być
1.
2.
_________________ World Wide Watches
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#2 Wysłany: 2013-12-07, 15:13
Oba mi się podobają, to tak różne zegarki, że ciężko wybrać
Oba bym nosił
Łatwiej chyba sprzeda się pierwszy nurek
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#7 Wysłany: 2013-12-07, 15:45
Bierz divera
Ciekawszy z tej dwojki a i latwiej pozniej sprzedaz
_________________ Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
Z tych dwóch tylko pierwszy. Ten z Wus tez może być.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#11 Wysłany: 2013-12-07, 16:00
Wiem, że ten z WUSu lepszy, natomiast tego miałbym sporo taniej... nie chciałbym wydawać 3 k pln choć cena dobra Czaję się na okazję
Dodam, że ten biały chodzi drożej na rynku wtórnym
Mam jeszcze chytry plan kupnąć oba i na żywo ocenić co i jak