Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#71 Wysłany: 2013-12-11, 08:53
Michał napisał/a:
Powiedzcie mnie totalnemu ignorantowi, ale czym to C różni się od Sumo? Bo tak pacze, pacze no i... no sumo to jak w pysk szczelił.
Powiadam Ci prawdę. Wszystkim.
revolta napisał/a:
Bimberek napisał/a:
Nie wiem co w środku i nie chce mi się nawet szukać, ale jeśli brać pod uwagę te cztery powyższe sikory, to (wg mnie) tylko SBDC001 - Scuba
Ja tez tak uwazam ( nie to ze ganiałem za tym zegarkiem dwa lata ) ale wizualnie , proporcja , wielkosc koronki i wyglad to mysle ze SBDC001 wyglada najlepiej z tych na tym zdjeciu
Tylko na zdjęciu.
nav napisał/a:
C, te dwa pierwsze to chyba na siłę wrzucone, żeby było złudzenie wyboru
Deco79 napisał/a:
No i wygrało Seiko SBDXOO1. Trzeba będzie kupić na razie Sumo i dozbierać na Seiko SBDXOO1
Wielkie dzięki za udział w ankiecie
Zamiast Sumo i MM to może SBDB 001
#73 Wysłany: 2013-12-11, 10:52
Cytat:
Tylko na zdjęciu.
Michal jak rozmawialismy wczesniej widzalem MM u Waldka na zlocie i teraz widze sumo nie liczac pieca w srodku to uwazam ze nie ma miedzy nimi takiej roznicy ktora by kosztowalal 5 tys
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29444 Skąd: KrK
#75 Wysłany: 2013-12-11, 11:03
Takiej to może nie ma. Choć
Mi to ciężko powiedzieć, bo ja się nie znam.
MM mnie zauroczył. Bezel jest miut. Zresztą caly MM jest swietny.
Nie mówię, że Sumo jest złe. Powiem więcej. Sumo, jak pisałem kilka razy, jest najlepszym nurkiem do 6k. Co prawda zawsze pisalem, że do 10k, ale to dla tego że MM potaniało.