Powiedzcie mnie totalnemu ignorantowi, ale czym to C różni się od Sumo? Bo tak pacze, pacze no i... no sumo to jak w pysk szczelił.
Na zdjęciach może i się nie różni ale jak byś miał oba w ręku w tym samym czasie to różnica jest kolosalna.
Tarcza w Sumo wygaje się być papierowa przy tej w MM.
Wskazówki w sumo to "plastikowy" żart przy tych matowo-polerowanych w MM.
Bezel "plastikowo-syntetyczny" w porównaniu do tego błyszczącego z MM.
Mechanizm - tu nie ma nawet co porównywać (w MM masz niewyregulowanego GSa).
To tak na szybko. Ale można znaleźć jeszcze kilka innych różnic.
Ale dopóki nie będziesz miał obu na raz w ręku to nie skumasz.
#78 Wysłany: 2013-12-11, 19:56
pisar napisał/a:
Dorian06 napisał/a:
Powiedzcie mnie totalnemu ignorantowi, ale czym to C różni się od Sumo? Bo tak pacze, pacze no i... no sumo to jak w pysk szczelił.
Na zdjęciach może i się nie różni ale jak byś miał oba w ręku w tym samym czasie to różnica jest kolosalna.
Tarcza w Sumo wygaje się być papierowa przy tej w MM.
Wskazówki w sumo to "plastikowy" żart przy tych matowo-polerowanych w MM.
Bezel "plastikowo-syntetyczny" w porównaniu do tego błyszczącego z MM.
Mechanizm - tu nie ma nawet co porównywać (w MM masz niewyregulowanego GSa).
To tak na szybko. Ale można znaleźć jeszcze kilka innych różnic.
Ale dopóki nie będziesz miał obu na raz w ręku to nie skumasz.
Ale ja o tym wiem. Miałem je w tym samym momencie w ręce. Tylko niebieskiego. To Michał pytał.
#86 Wysłany: 2013-12-17, 08:08
pisar, bardzo bym chciał ale na tą chwilę jeszcze nie wiem czy wszystko uda mi się poupinać. Ponad 6k PLN to dla mnie duży wydatek a przed świętami jeszcze gorzej z kasą. Jak nie dzisiaj to kiedyś go na pewno dopadnę
prezesso, . Mod świetny i niestety nietani. Ale koronkę w MM30 mogli dać tą z Sumo
_________________ Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
Ostatnio zmieniony przez Deco79 2013-12-17, 08:09, w całości zmieniany 1 raz