WYGRAŁEM!! za $192.27!! Co za akcja! opowiem potem teraz muszę lecieć!!
Muszę wszystkim podziękować za zainteresowanie tematem, szczególnie za podrzucenie namiarów na konkretnego sprzedawcę. Do aukcji podszedłem taktycznie, w ostatnich 20 sekundach strzeliłem swoją kwotę, w ostatniej minucie licytowało nas trzech Co za emocje, można się uzależnić! Chyba powinienem usunąć swoje konto na ebay zaraz po sfinalizowaniu transakcji Razem z przesyłką zapłaciłem 212,27$ i uważam że cena jest świetna. Teraz mam tylko nadzieję że zegarek szybko do mnie dojedzie i że nie będę obciążany dodatkowymi kosztami.
Tak przy okazji mam jeszcze pytanie, gdyby sprzedający mnie oszukał to Paypal zwróci mi pieniądze? W handlu zagranicznym jestem świeżakiem
Noi oczywiście gratuluje nabycia M-Force
Ostatnio zmieniony przez 3ndriu 2013-12-28, 14:44, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#67 Wysłany: 2013-12-28, 15:50
3ndriu napisał/a:
Tak przy okazji mam jeszcze pytanie, gdyby sprzedający mnie oszukał to Paypal zwróci mi pieniądze?
Jeśli nie otrzymasz przesyłki - masz 45 dni od daty płatności PayPalem na otwarcie sporu .. Jeśli PP uzna Twoje roszczenie - zwróci Ci pełną zapłaconą kwotę ..
Jazda się zaczyna, jak w paczkę dostaniesz i w środku będzie np cegła .. Wtedy nie jest już tak łatwo, bo trzeba udowodnić, że cegła była i nie było zegarka ..
kornel91 napisał/a:
Tomek, dla chomika będzie
Kufa, chomik mojego dziecka, Kulcia, wybrał sobie pierwszy dzień Świąt na pożegnanie się z tym światem .. Rozpaczy córki nie da się opisać. By ł z nami ponad dwa lata, więc to już jego czas, ale .. W Święta?