Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#17 Wysłany: 2013-12-29, 20:36
Rewolwer za 400 zielonych?
Sejka odpadają bo im sekunda się koleboce a tauchmeister ma mikre koronki i imo brzydką kopertę.
zastanawia mnie jeszcze zrobienie Soxy tylko ciężko kopertę żółwiową dostać i mechanizm w ludzkich piniondzach.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-12-29, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14428 Skąd: Gliwice
#18 Wysłany: 2013-12-29, 20:48
Kufa, waluty mi się pomyliły
Szymon [Usunięty]
#19 Wysłany: 2013-12-29, 20:56
nick555, z tym Korsarzem od Bernhardt-a to tez pojechałeś trochę - ze względu na dostępność
Ja bym proponował (ja juz było powiedziane powyżej) Master Explorera albo Pro Aqua od DB. Bardzo fajne zegarki
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-12-29, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Rewolwer za 400 zielonych?
Sejka odpadają bo im sekunda się koleboce a tauchmeister ma mikre koronki i imo brzydką kopertę.
zastanawia mnie jeszcze zrobienie Soxy tylko ciężko kopertę żółwiową dostać i mechanizm w ludzkich piniondzach.
Takie coś ?
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#25 Wysłany: 2013-12-30, 08:49
Ghostwheel napisał/a:
Takie coś ?
Fakju
o takie coś tylko bardziej spójnego stylistycznie. Ten twój to taki "trochę" miszmasz różności i wszystko jakby z innej parafii. Tarcza, wskazówki i pierścień nijak do siebie nie pasują
Taka soxa jest git:
Tylko wkładkę bym na inną wymienił.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Fakju
o takie coś tylko bardziej spójnego stylistycznie. Ten twój to taki "trochę" miszmasz różności i wszystko jakby z innej parafii. Tarcza, wskazówki i pierścień nijak do siebie nie pasują
Taka soxa jest git:
Obrazek
Tylko wkładkę bym na inną wymienił.
Takiego przejąłem i na razie taki zostanie
Soxa bardzo bardzo fajna