Grizzly, a co to znaczy podforumowy lotnik ? Nigdzie nie mogę tego znaleźć ?
rmaya, fajny, ale cena już blisko Vostoka. I tak kupię Vostoka za parę miesięcy, ale napaliłem się na jakiś zegarek więc chce kupić coś teraz, ewentualnie odsprzedać na bazarku jak odłożę na Vostoka.
Przeglądałem jeszcze ukraińskie allegro - może nie czerwone wskazówki, ale coś w sobie mają - co myślicie ? Ja się boję czy nie za małe (40 mm) - cena ok. 450 PLN nie jest chyba zła.
Mój ma czerwoną wskazówkę sekundową i kropki przy indeksach, rozmiar dla mnie nie jest zły bo i pod mankiet wejdzie i nie ginie na ręce.
A jeżeli nie podejdzie Aviator to chyba można szukać jakiegoś moda Seiko, gdzieś widziałem kombinację, o której mówisz ale nie umiem teraz tego znaleźć.
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14428 Skąd: Gliwice
#8 Wysłany: 2014-01-01, 18:43
Parnis niegłupi, ale ja bym rozwazył raczej któregoś z tych:
Grizzly, a ta baza Garton to coś fajnego na pierwszy zegar ? Szczerze powiedziawszy wizualnie mi się podoba.
Piszę na PW również z Rudolfem - mógłbym od niego dostać Marinę dokładnie taką jaką bym chciał (czyli PVD bez napisów), ale czas oczekiwania ... trochę nagrzaniec jestem - muszę to przemyśleć.
Marina na bazarku lipa że bez PVD - tak by była idealna, ale również myślę nad nią.
Tapir, Aviator przemyślałem - odpuszczam - podobają mi się, ale 40 mm to za mało.
Pierwszy zakup dokonany Kupiłem od usera z forum Marine Militare PVD - czarną, bez napisów. Może kiedyś ją zmoduje - dołoży się czerwone wskazówki i będzie git