Co do do szkiełka Ray'a nie miałem ale mam wycieczkowicz (Orient GMT) i przez pół roku złapał 3 niewielkie ryski widoczne tylko pod świtąło jak się przyglądasz więc takiej tragedii nie ma.
Ostatnio zmieniony przez blaise 2014-01-08, 23:43, w całości zmieniany 1 raz
Oczywiście, ze wierzę, ale większość twierdzi, ze SKX-y maja pełną bransoletkę, a to prawda w połowie. Chciałem się upewnić, ze Ray ma cała pełną.
Swoją drogą - fajne video YT.
_________________ Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
Są extra - mają wszystko to co chciałem, szczególnie ten na 1 linku leżący pod przyrządem pomiaru twardości szkła... Niebieski
Tylko ta cena...
Po pierwsze nie mam takiej kasy na zegarki, może kiedyś. Ale co ważniejsze, chcę, żeby najpierw do mnie zagadał. Jak się polubimy, to kto wie... Gorzej gdybym wydał kasę i nie byłoby chemii. Wtedy trudno wymienić bez zbytniego ubytku kasy.
_________________ Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
Pies czy kot?: pies
#83 Wysłany: 2014-01-12, 15:49
Apropo tanich diverow i orienta... co sie dzieje ze coraz czesciej niebieski ray na branzolecie jest "out of stock"? Pytam, bo nie wiem czy moge podejsc do zakupu na spokojnie czy sie spieszyc poki sa:D
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#84 Wysłany: 2014-01-12, 15:53
kartoon100 napisał/a:
Apropo tanich diverow i orienta... co sie dzieje ze coraz czesciej niebieski ray na branzolecie jest "out of stock"? Pytam, bo nie wiem czy moge podejsc do zakupu na spokojnie czy sie spieszyc poki sa:D
Bransolecie
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19093 Skąd: TST
#87 Wysłany: 2014-01-13, 22:21
Apa13 napisał/a:
kartoon100 napisał/a: