Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#6 Wysłany: 2014-01-15, 17:23
Tego chyba lubię najbardziej
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Maras68 [Usunięty]
#7 Wysłany: 2014-01-15, 17:29
Chorwat napisał/a:
Zdecydowany nr 1. Od nowości w rodzinie
nr 2. W sumie też cały czas w rodzinie.
świetne zegary !
fajnie tak dziedziczyć i kontynuować w rodzinie zacne zegary
BURAN - świetny GUBik widać na nim przebieg, ale trzyma super fason
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#12 Wysłany: 2014-01-15, 18:05
To w takim razie moje dwa ulubione dziady:
Tyle, że ja moich ulubionych dziadów nie noszę - kolekcjonuję jedno, a noszę drugie, bo mi się stany pogorszały
Elginek w białym złocie (tzn tylko złocony, żeby nie było, żem burżuj ):
To w takim razie moje dwa ulubione dziady:
Tyle, że ja moich ulubionych dziadów nie noszę - kolekcjonuję jedno, a noszę drugie, bo mi się stany pogorszały
Elginek w białym złocie (tzn tylko złocony, żeby nie było, żem burżuj ):
Oba zegarki powalają kunsztem wykonania,
prócz tego że oczywistym jest rzadkość występowania tych modeli na aukcjach i tym samym szanse znikome nabycia owych, z tego względu nazwałbym je perełkami pośród naszych pospolitych dziadów
PMWAS - wielce gratuluję
Woj_Woj napisał/a:
:shock: ... o to, to ... Maras, taki Rockford by zapewne był moim ulubionym ... przynajmniej przez jakiś czas...
Wojtek -Woj- w temacie owym chodziło mi o to, iż każdy z nas ma ulubione w pewnym okresie czasu zegarki, które prawie stale nosi, co kwartał zapewne u większości kumotrów następuję przeszeregowanie i przewartościowanie i na listę wstępują kolejne nowonabyte czy też posiadane, tak więc temat ma szansę przeżyć bo listę stale możemy aktualizować co czas jakiś
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2014-01-15, 18:30, w całości zmieniany 2 razy